Hund

Prøv vårt hundepensjonat på Hadeland

Lunner katte- og hundepensjonat har store fine uteområder på 3 mål, perfekt for hunder som liker å være i bevegelse. Vi har også fine hundegårder med hundehus for uteboende hunder (sommer og vinter).

Innerom for hunder har båser som er fra 2 til 5 m2 med full takhøyde. Det er egen flislagt vaskeplass. Båsene er lyse og fine i romslige luftige lokaler. Gulvene er flisbelagt med vannbåren varme og rommene har stort ventilasjonsanlegg. Vi har også egen avdeling til små hunder.

Rutiner

Kl 08:00 starter vi med lufting og fôring. De hunder som går godt sammen tas ut i løpegården og er sammen med personalet mens andre hunder går på tur. Alle er ute minimum tre ganger per dag. Det legges stor vekt på sosialisering både på tur og i løpegården.

Mens hunder er ute rengjøres hunderommet hver dag.

For å forhindre smitte dersom uhellet er ute, har vi eget hundeisolat for syk hund. Ved sykdom og behov for veterinær må eier dekke dette.

Kontakt oss
Fyll ut skjemaet, send mail eller ring oss.

  Kontaktinformasjon
  Leter du etter et hundepensjonat på Hadeland og omegn? Da trenger du ikke lete lenger. Vi er sikker på at din hund vil få en god opplevelse og et trygt opphold på vårt hundepensjonat. 

  Kontakt oss i dag for booking, eller om du bare har spørsmål knyttet til et eventuelt opphold. Husk å være tidlig ute før opphold i forbindelse med de store feriene.

  Lunner Katte- og hundepensjonat AS

  Dæhlinvegen 15, 2730 Lunner+47 909 17 167lunnerdyrepensjonat@gmail.com
  © Lillesand Dyreklinikk
  Utviklet av:
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram